Groot gamma

Groot gamma

Stesha Wellness probeert dagelijks om nieuwe artikelen te zoeken, vergelijkt deze en test ze uit om u zo een uitgebreide keuze te kunnen aabieden.

Kom eens binnen kijken


Magazijn

Het Stesha Wellness magazijn ligt in Houthulst, West-Vlaanderen en geeft een oppervlakte van 2000 m², een groot magazijn dus zodat wij de meeste goederen op stock hebben.

In de industriezone vindt u ons terug vlakbij de grootste toegangswegen zodat wij onze klanten een snelle levering kunnen garanderen.


Onze manier van werken

Uw bestelling word met de meeste zorg door één van onze medewerkers ingepakt en klaargezet, de goederen worden daarna nog de dag zelf of de dag erop afgehaald door onze externe transportfirma, waardoor u uw bestelling binnen enkele dagen ontvangt.

Wij zetten netheid en orde van ons magazijn en winkel op de eerste plaats om een goede en gemakkelijke werkruimte te creëren. Zo kunnen wij vlot en ergonomisch werken en worden de pakketten in een nette en perfecte staat afgeleverd bij onze klanten.


Grote voorraad

Hoe meer vraag naar een product hoe meer wij van dit product in voorraad nemen. Als een artikel niet in voorraad is proberen wij deze zo snel mogelijk bij ons te hebben zodat uw pakket zo snel mogelijk kan verstuurd worden. Op de webshop wordt de voorraad beheer zo correct mogelijk vertoont en bijgehouden, indien er een artikel toch niet meer voorradig staat neem dan gerust met ons contact op dan proberen wij u de leverdatum mee te delen.

Wij staan erop steeds zo snel en verzorgt mogelijk te leveren, daarom leggen wij een grote voorraad aan zodat we minder afhankelijk zijn van de productietermijnen van onze fabrikanten. Wij controleren dagelijks onze stock en bestellen van zodra een product uit stock is.


Onze verpakafdeling

Verscheidene wellness artikelen vervoeren vraagt heel wat aandacht wat correcte en goeie verpakking betreft zodat er zo weinig mogelijk schade of problemen voorkomen tijdens het transport. Wij versterken dus de pakketten zoveel mogelijk zodat ze onbeschadigd bij u geleverd worden. Daarom hebben wij ook een team dat zich dagelijks daarmee bezighouden en dus perfect weet hoe ze alle artikelen moeten verpakken. Prioriteit is dus dat alle pakketten onbeschadigd bij onze klanten terecht komen.

Moest er toch iets foutlopen dan zorgt onze klantendienst ervoor dat dit zo snel mogelijk word rechtgezet.

Wens je op de hoogte te blijven van onze laatste promoties, nieuwe producten, etc…?